Castellano

dijous, 20 de juny de 2013

Veritats sobre l’Energia EólicaThomas Becker ha estat recentment elegit conseller delegat de l’Associació Europea d’Energia Eòlica (EWEA). Thomas parla ben clar quan afirma que l’energia eòlica està castigada per culpa de les males llengües provinents de les grans companyies d’energies fòssils. 

Font: reve
En la seva entrevista publicada al Païs desmenteix creences instal·lades entre al societat i dóna la cara alhora d’impulsar el seu desenvolupament a Europa abans de demanar a d’altres països emergents que s’instal·lin aquest tipus de recurs.

A més a més, diu que al territori espanyol no només hi ha les característiques necessàries perquè xarxes eòliques funcionin a la perfecció sinó que no entén perquè el govern està eliminant de manera radical tot el seu entorn. 

Segon diu, “No son solo los puestos de trabajo directos. Es el entorno de tecnología y desarrollo que surge alrededor de la eólica. Y lo están destruyendo. Lo triste es que ciertas empresas están desmantelando departamentos enteros de I+D. Y la OCDE dice que un empleo en investigación puede llevar a una cantidad asombrosa de empleos adicionales. Y no se puede acusar a la energía eólica de la crisis en España. Échenle la culpa a los promotores inmobiliarios en la Costa del Sol.”

Una entrevista que val la pena llegir. 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada