Castellano

dilluns, 10 de juny de 2013

Què puc fer per combatre el Calentament Global?Les paraules Canvi Climàtic  i Calentament Global  estan resultant massa comuns en el nostre dia a dia i això pot posar en perill la importància real que tenen. Els mitjans de comunicació l’usen i s’està convertint en un tema quotidià i normalitzat, quan en realitat és un tema alarmant que pot canviar la vida tal i com la coneixem en aquest planeta.

A la web www.gstriatum.com tenen un bloc on expliquen el que podem fer nosaltres de manera individual per combatre el canvi climàtic. Son coses molt senzilles que s’estructuren i s’expliquen donant solucions directes.
 
Per exemple: reduir el consum d’aigua tancant l’aixeta mentre ens rentem les dents, educar els nens perquè entenguin la importància del nostre impacte sobre el medi natural, tenir cura de la quantitat de paper que gastem i comprar sempre reciclat, plantar un arbre, separar les escombraries, estalviar energia, tenint cura de l’alimentació, no usar productes químics...son moltes de les coses que explica.

Val molt la pena fer una lectura ràpida i veure que n’és de senzill seguir els consells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada