Castellano

dissabte, 8 de juny de 2013

App per plantar arbres a les ciutat!'Suggest a Tree Spot' és com es diu l’aplicació que permetrà als usuaris fer fotos de llocs de la ciutat on es poden plantar arbres i carregar la informació al seu lloc web.

La preocupació per la pèrdua de massa verda a les ciutats ha portat a elaborar una aplicació amb la que es podrà fer fotos a indrets on cregui possible plantar un arbre. 

Els suggeriments formulats a cada ciutat seran recopilats i enviats a les autoritats municipals locals, que podran utilitzar la informació per a les unitats de plantació d'arbres. Els usuaris no només proposaran llocs a través de les seves fotos sinó que també podran donar la opinió sobre el nombre d'arbres que haurien de ser plantats.


Aquesta idea a sorgit a la Índia i de moment , en un sol dia de funcionar (va sortir aquest dimecres 5, Dia Mundial de Medi Ambient) ja va recollir 18 propostes a diferents ciutats com Nida, Pune i Ludhiana. Esperem que aviat He Plantat un Arbre pugui col·laborar amb ells arreu del nostre territori.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada