Castellano

dilluns, 24 de juny del 2013

La importància dels arbres urbans



Així és com ha anomenat als arbres que viuen a les ciutats Santiago, des de un Bloc Verde. En el seu post ens explica els beneficis  dels arbres de les ciutats sobre la nostra salut.

Segons diu, els arbres no només fan bonics els carrers sinó que tenen associades una sèrie de característiques indirectes que la gran majoria de ciutadans no en son conscients.

Entre proporcionar ombra, protegint-nos la pells dels rajos ultraviolats, i entendre que son capaços de baixar la temperatura ambiental entre2°C i 5°C n’hi va un tros, però que a més a més tot està relacionat entenem que és difícil.

Però és que no s’acaba aquí la llista! Els arbres ens protegeixen del vent disminuint la seva velocitat, els seu color verd  transmet tranquil·litat a les persones alhora que creen espais que conviden a passejar, filtren una tona de pols a l’any (pols que també va a parar als nostre pulmons), produeix oxigen net dins la pròpia ciutat on la concentració de CO2 és molt elevada, fan de pantalla acústica...sí sí, i a més a més de tot allò de la captura del CO2 provinents dels gasos d’efecte hivernacle!

I és que, no ho tenen tot? :D



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada