Castellano

dijous, 27 de febrer del 2014

Reduir els residus o reduir costos?




La veritat és que no sabrem mai què incentiva a les grans empreses a prendre mesures sobre els seus productes, però el que si sabem és que aquestes mesures lliguen residus i costos.

Per una banda, reduir la quantitat de plàstic necessari per elaborar un producte és bo per la butxaca de les empreses (necessiten menys matèria prima per construir-lo) i fan un favor al medi ambient perquè redueixen l’energia necessària (traduïda sempre en tones de CO2 alliberades a l’atmosfera).

A més a més no oblidem que les noves propostes donen una imatge més sostenible i ecològica a l’empresa que la promociona! I això només fa que aportar valor al producte!

Font: www.actividades-mcp.es
Exemples com les botelles d’aigua, que ara tenen molt menys plàstic, disminució de la quantitat de color en l’embalatge, o dosificadors inclosos en els taps son algunes de les eines que reinventen les grans empreses, però la que més ens agrada (i per això adjuntem la fotografia) és el sistema de reutilitzar envasos a partir de la compra de recàrregues. 

El resultat? Menys plàstic i més consciència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada