Castellano

dissabte, 13 d’abril de 2013

Sabeu què és el crowdfunding?Actualment la majoria de projectes a les grans i petites ciutats estan aturats per falta de pressupost. Els moviments socials estan a la ordre del dia i sembla que l’ordre de les coses comença a canviar. 

Això fa que apareixin noves formes d’entendre la realitat i amb aquestes, noves paraules com el crowdfunding, que traduït literalment seria com multi finançament.

El crowdfunding pretén resoldre les necessitats que tenen els ciutadans trobant la manera de realitzar els projectes que ells creuen que son importants pel seu benestar. Així, que si creuen que necessiten alguna infraestructura bàsica per la millora del conjunt, busquen la manera de finançar-la, sent conscients de que l’ajuntament no té els diners per dur-la a terme. 

Sembla una mica complicat però tot es basa en la cooperació ciutadana i el micro-mecenatge, i en que és la ciutadania la que decideix en què vol invertir els seus diners. Us deixo un enllaç que explica un cas pràctic alhora de construir un pont a Rotterdam.

És fantàstic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada