Castellano

dilluns, 4 de febrer del 2013

Horts Verticals

Està xulo tenir un quadre de plantes, humidifica l'aire, capta co2, dóna color i vida a la casa, però ara les darreres tendències son de posar-hi planta comestible, horts verticals, sorprenent oi? Sembla mentida on hem arribat després de carregar-nos tot el terra urbà per construir cases i abocar ciment de manera desmesurada,  ara resulta que el verd l'hem de posar per les parets perquè no hi ha superfície lliure a terra!

És evident que s'ha de ser partidari del verd urbà, però no adonar-se de que el que fem és un "arreglo" de tot el que hem fet malament en els últims anys és un problema.

Ara tothom vol ser cool i ser autosuficient amb el seu hort urbà i si pot ser que sigui vertical! Potser no seria més fàcil condicionar tots els terrats dels edificis de les grans ciutats perquè hi poguessin haver horts? Serien cobertes vegetals (molt útils en eficiència energètica dels edificis a part de totes les altre propietats de ser verd) i així podríem duplicar la superfície existent de sòl urbà per convertir-la en agrònoma al mateix temps!?

Pensem-hi!

http://www.alicanteforestal.es/jardines-verticales-de-plantas-comestibles/?fb_source=pubv1



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada