Castellano

divendres, 18 de gener del 2013

"envàs on vas?"


Per sort, la societat comença a estar conscienciada de lo important que és el reciclatge i tots el beneficis que aquest comporta (tan mediambientals com de reutilització!).

Tots hem vist l'anunci d' "envàs on vas?", hem vist els cartells als plafons dels autobusos i als del metro...inclús en algun moment del dia ens hem atrevit a cantar part de la musiqueta...!

Però el fet és que ara que tots pensàvem que el govern es posava encara més “les piles” amb el medi ambient resulta que no ens queda clar si les nostres accions individuals de conscienciació les aprofita una empresa pel seu propi benefici.

Per la meva part, em sembla increïble que encara estiguem en aquest punt prehistòric en el que en temes de medi ambient algú pugui seguir aprofitant-se, perquè, acabarem sabent algun dia si les informacions que ens arriben son certes?

No sé vosaltres, però entre tanta mentida a la que els medis de comunicació ens tenen atrapats, ja no sé qui he de creure...en qualsevol cas, jo seguiré reciclant els envasos i els plàstics junts, i tots els vidres junts també! I deixaré al rebuig a tot allò que no sigui ni orgànic, ni plàstic, ni vidre, ni paper perquè només falta que els que fem bé les coses ens desmotivem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada