Castellano

divendres, 7 de febrer del 2014

Atles de les emissions de CO2 del món




Encara que sigui molt trist, les emissions d’un país serveixen per mesurar l’estat econòmic d’aquest. La quantitat de CO2 emès a l’atmosfera sembla que indiqui com de bé va la economia i en realitat és una mesura que hauria de ser prehistòrica a dia d’avui.
Si de segur sabem que podem aconseguir energia neta per dur a terme l’activitat econòmica (qualsevol necessitat d’energia pot estar sustentada per energia renovable) perquè encara no tenim solucionat el tema de les emissions?

Fixeu-vos, que el pacte de Kyoto, on s’acordava aconseguir reduir el 55% les emissions que feien els països en el 1990 pel 2012, ha quedat lluny i no s’ha aconseguit.

Però si encara anem més enllà veureu que és Xina (amb 7.710,50 milions de tones de CO2) qui encapçala la llista de principal emissor per davant d’Estats Units i Canadà junts! I no només això...recordeu que ja havíem explicat en algun post anterior els problemes de malalties respiratòries que tenien a causa d’usar el carbó en les seves indústries (l’energia més contaminant i més barata però amb més problemes associats). 
I ara, pensem una mica...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada