Castellano

divendres, 17 de maig del 2013

Temps de Flors, Girona: les línies de l’aigua



Ara ja fa uns mesos que us vàrem informar que Girona Temps de Flors tenia la convocatòria oberta per les noves propostes que entrarien a concurs per aquest any. La resolució va ser a principis d’aquest més i les instal·lacions ja estan exposades arreu de la ciutat i en especial al casc antic.

Avui no només volem animar-vos a que visiteu la ciutat durant aquest dies de colors i art en flor al carrer sinó que volem donar la enhorabona a un equip que és ESPAIsatge, amb la seva intervenció “les linies de l’aigua”. L’equip, format per membres de la darrera promoció del màster en Paisatge de la UPC , ha escollit i dut a terme un projecte que simula el recorregut de l’aigua, i vegetació associada, que ha quedat esborrada en la impermeabilitat de les ciutats. 

Per fer-ho ha utilitzat el canyís que sorgeix en rius i aiguamolls de forma espontània i natural al llarg de la línia d’aigua i els ha col·locat entre els carrers de Girona. La sensació de poder estar passant entre la vegetació és espectacular.
 
Felicitat nois!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada