Castellano

dissabte, 23 de febrer del 2013

Contenidors d’escombraries intel·ligents a Holanda



A Holanda fa anys que van al capdavant del reciclatge. Reciclen i separen tots els materials però més a més, els hi posen noms i cognoms. És d’aquesta manera que saben quina comunitat de veïns genera més residus i si cal, en el cas que hagin sobrepassat els límits es quedin sense poder-los tirar.

Però ara això ja ha quedat enrere, i per evitar que certs veïns s’aprofitin d’altres han creat els contenidors d’escombraries intel·ligents. Ara cada família té un carnet d’identificació que ha de presentar a un dispositiu inalàmbric perquè aquest li obri el contenidor d’escombraries.

És aleshores que un sistema subterrani de classificació distingeix entre les escombraries i envasos reciclables, calculant la factura que cal abonar per cada família. El que es pot reciclar és gratuït, la resta es paga i l’excés de pes, també.


http://noticias.lainformacion.com/mundo/holanda-estrena-cubos-de-basura-inteligentes-te-piden-el-dni-y-te-cobran-segun-los-kilos-de-desperdicios-generados_5m5SCeHEs2rJrJgIByWG04/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada